Græsk inspireret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Græsk inspireret svinekød

Græsk inspireret svinekød

med oreganokartofler og græsk salat

I aften går den kulinariske rejse til Grækenland, og vi frister med klassiske ingredienser fra middelhavslandet. Vi ovnbager kartofler med oregano og citronsaft, og samtidig steger vi svinemørbrad med middelhavskrydderier. Og vi har selvfølgelig ikke glemt den græske salat, vores variant indeholder rødløg, tomat, agurk og salatost. Vi serverer herlighederne med kølende yoghurtdressing.

Tags:
Børnevenlig
Hvedefri
Under 650 kcal
Hurtig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinemørbrad

500 g

Kartofler

2 stk

Tomat

1 stk

Agurk

½ stk

Rødløg

50 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

½ g

Oregano, tørret

4 g

Middelhavsdrøm

½ stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2505 kJ
Kalorier (kcal)599 kcal
Fedt24.6 g
Mættet fedt10.1 g
Kulhydrat55.9 g
Sukker12 g
Protein39.2 g
Salt5.1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6