Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Drøm dig væk til Grækenland med disse skønne pitabrød, fyldt med klassiske græske ingredienser. Du kan nemlig se frem til en yderst velsmagende vegetarpita med hummus, spinat, cherrytomater, kalamataoliven og salatost.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
125 g
Cherrytomater
70 g
Kalamataoliven
100 g
Hummus
(Indeholder Sesam)
30 g
Spinat
2 stk
Pitabrød
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C varmluft.
Placer pitabrød på risten i ovnen, og varm i 3-4 min.
TIP: Vores pitabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Skyl spinat.
Halver cherrytomater og spinat.
Kom cherrytomater, oliven, og olivenolie [1 spsk] i en skål.
Tilsæt smuldret salatost og et nip peber, og vend sammen.
Skær en åbning i en side af pitabrødene.
Smør pitabrød med hummus, og fyld med spinat, tomat, oliven og salatost.