Hvad er bedre en varm sensommeraften end en frisk pastasalat med masser af skønne ingredienser? Vi blander farfalle, stegte kikærter, cherrytomater, peberfrugt, kalamataoliven, agurk og persille. Vores salat får en fantastisk smag ved at blandes med den skønne ostedressing med salatost, fraiche, dild og citron.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Farfalle
½ stk
Rødløg
½ pakke
Kikærter
½ stk
Citron, økologisk
1 stk
Agurk
125 g
Cherrytomater
40 g
Kalamataoliven
1 stk
Peberfrugt
1 pose
Bredbladet persille
1 pose
Dild
100 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
½ pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
⅓ spsk
Vand (trin 5)
½ tsk
Sukker (trin 5)
Bring en gryde med saltet vand* i kog. Kog pasta i 12-13 min, eller indtil 'al dente'. Hæld vand fra, og skyl under koldt vand* i et dørslag. TIP: Vandet skal være salt som havvand.
Skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver. Krydr rødløg med et stort nip salt* i en lille skål. Hæld væde fra kikærter [½ pakke, 2P], og dup tørre med køkkenrulle. Riv citronskal [½ stk, 2P], og del citron i to. TIP: Saltet blødgør løget og skylles af senere.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg kikærter i 5-6 min, eller indtil gyldne. Tag panden af varmen, tilsæt citronskal og et nip salt* og peber*, og vend sammen.
Skær agurk i 1 cm tern. Skær cherrytomateri halve. Hak oliven groft. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Pluk persille. Hak dild fint.
Mos salatost i en lille skål med en gaffel. Tilsæt fraiche [½ pakke, 2P], dild, sukker* [1/2 tsk | 1 tsk], citronsaft [1 spsk | 2 spsk], vand* [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt* og peber*, og rør rundt. Skyl rødløg under koldt vand* i en si. Vend pasta, grøntsager, oliven, halvdelen af persille og halvdelen af salatostdressing i en stor skål, og smag til med salt* og peber*.
Anret pastasalat i dybe tallerkener. Dryp med resterende salatostdressing. Top med kikærter og resterende persille.