topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Græsk svinemørbrad

Græsk svinemørbrad

med perlecouscous, æblesalat og dildyoghurt

Her byder vi på en rigtig luksuriøs og spændende lørdagsret. Lækker svinemørbrad bliver bagt i ovnen sammen med oregano og hvidløg. Mens kødet bliver bagt til perfektion, koger vi perlecouscous, og blander en skøn salat med æble og spidskål. Vi serverer kød, perlecouscous og salat med en stor klat cremet dildyoghurt!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Svinemørbrad

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

2 stk

Æble

1 pose

Dild

150 g

Spidskål, skåret

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)587 kcal
Energi (kJ)2457 kJ
Fedt11.25 g
Mættet fedt4.9 g
Kulhydrat79.4 g
Sukker18.5 g
Protein39.92 g
Salt2.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Tilbered svinemørbrad
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Opvarm en smule olienolie* i en stegepande på høj varme. Krydr svinemørbrad med salt* på alle sider, og steg på alle sider i 1-2 min, eller indtil brunet. Overfør til en bageplade med bagepapir. Placer hvidløg (uskrællet) ved siden af. Bag i ovnen i 12-13 min. Tag bagepladen ud af ovnen, og dæk til med sølvpapir. 

Kog perlecouscous
2

Bring vand* [4 dl | 8 dl] og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid. Hæld overskydende vand fra. 

Forbered råvarer
3

Hak dild fint. Skær æble i tynde, halve skiver. 

Bland æblesalat
4

Kom spidskål i en skål med et nip salt* og en smule olivenolie*, og masser med hænderne i 30 sek, eller indtil blød. Vend æble i skålen.

Bland dildyoghurt
5

Pres hvidløg ud af skrællen, mos med en gaffel, og bland med yoghurt, dild (gem lidt til anretning) og et nip salt* og peber* i en lille skål. Skær svinemørbrad i 3 cm skiver. 

Server
6

Anret perlecouscous på tallerkener. Top med æblesalat og svinemørbrad. Dryp med dildyoghurt. Drys med resterende dild. Krydr med et nip peber*.