Her byder vi på en rigtig luksuriøs og spændende lørdagsret. Lækker svinemørbrad bliver bagt i ovnen sammen med oregano og hvidløg. Mens kødet bliver bagt til perfektion, koger vi perlecouscous, og blander en skøn salat med æble og spidskål. Vi serverer kød, perlecouscous og salat med en stor klat cremet dildyoghurt!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Svinemørbrad
170 g
Perlecouscous
(Indeholder Hvede, Gluten)
2 stk
Æble
1 pose
Dild
150 g
Spidskål, skåret
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
4 g
Kyllingebouillon
1 stk
Hvidløgsfed
4 dl
Vand (trin 2)
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Opvarm en smule olienolie* i en stegepande på høj varme. Krydr svinemørbrad med salt* på alle sider, og steg på alle sider i 1-2 min, eller indtil brunet. Overfør til en bageplade med bagepapir. Placer hvidløg (uskrællet) ved siden af. Bag i ovnen i 12-13 min. Tag bagepladen ud af ovnen, og dæk til med sølvpapir.
Bring vand* [4 dl | 8 dl] og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid. Hæld overskydende vand fra.
Hak dild fint. Skær æble i tynde, halve skiver.
Kom spidskål i en skål med et nip salt* og en smule olivenolie*, og masser med hænderne i 30 sek, eller indtil blød. Vend æble i skålen.
Pres hvidløg ud af skrællen, mos med en gaffel, og bland med yoghurt, dild (gem lidt til anretning) og et nip salt* og peber* i en lille skål. Skær svinemørbrad i 3 cm skiver.
Anret perlecouscous på tallerkener. Top med æblesalat og svinemørbrad. Dryp med dildyoghurt. Drys med resterende dild. Krydr med et nip peber*.