Græskarsuppe og stenovnsbrød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Græskarsuppe og stenovnsbrød

Græskarsuppe og stenovnsbrød

1000 ml | 2-3 portioner | Opvarm på komfur eller i mikroovn

Bemærk, at billedet af produktet kun er et serveringsforslag - eventuelle yderligere ingredienser, der er afbilledet med produktet, og som ikke er anført nedenfor, er ikke inkluderet i det produkt, du køber.

Tilberedning:

Mikrobølgeovn:

  1. Hæld emballagens indhold i en skål.
  2. Placer skålen i mikrobølgeovnen og opvarm i ca 1 min. på 700-900 W.
  3. Rør lidt i det, opvarm derefter i yderligere 1 min. eller indtil den er meget varm

Gryde:

  1. Hæld emballagens indhold i en gryde.
  2. Opvarm ved middelhøj temperatur i 5-6 min. under hyppig omrøring

Ovn:

  1. Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
  2. Placer brød direkte på risten i ovnen, og bag i 7-8 min.
Allergener:
Selleri
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1000 ml

Græskarsuppe

(Indeholder Selleri, Mælk Kan indeholde Sennep, Nødder, Jordnødder, Soja, Æg, Fisk, Gluten, Lupin)

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2089 kJ
Kalorier (kcal)499 kcal
Fedt15.7 g
Mættet fedt8 g
Kulhydrat77.2 g
Sukker10.8 g
Protein12.7 g
Salt6.7 g

Fremgangsmåde