I aften går den kulinariske rejse til Grækenland, og vi laver skønne svine- og kalvekødstacos. Vi steger svine- og kalvekød, som hurtigt får en middelhavssmag af vores krydderiblanding, som vi kalder Middelhavsdrøm. Vi bygger vores sprøde svine- og kalvekødstacos med snittet salat, rødløg, svine- og kalvekød, tomat og en kølende tzatziki!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Hakket svine-/kalvekød
1 stk
Agurk
1 pakke
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 stk
Tomat
½ stk
Rødløg
2 g
Middelhavsdrøm
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
150 g
Snittet kålsalat
(Kan indeholde Selleri)
½ stk
Hvidløgsfed
4 g
Kyllingebouillon
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Skær rødløg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver.
Hak tomat groft.
Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint.
Riv agurk groft, og pres så meget væske ud som muligt i en si.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød i 4-5 min, eller indtil brunet, og krydr med et nip salt.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Bland yoghurt, agurk, hvidløg og et nip salt og peber i en lille skål.
TIP: Brug mindre hvidløg, hvis ikke alle kan lide smagen.
Pak tortillabrød ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min, eller varm i 30-60 sek i mikrobølgeovnen.
Tilsæt Middelhavsdrøm [1/2 pakke, 2P], kyllingebouillon og et skvæt vand til panden, og steg i 1 min.
Krydr med et stort nip salt og peber.
Fyld tortillabrød med snittet kålsalat, kød, tomat og rødløg.
Top med tzatziki.