En klassisk Angus Striploin er altid en vinder, og et sikkert valg, når du vil have festlig mad, også hvis det er hverdag! Her har vi krydret kødet med lækre krydderier fra Mellemamerika! Vi serverer kødet med hvidløgsbagte kartofler og kål. Vi laver også vidunderlige majskolber toppet med cajunmayo, lagret ost og purløg. En fest for både mund og øje!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Panamad
50 g
Grønkål, skåret
300 g
Angus Striploin
1 stk
Majskolbe
2 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 pose
Purløg
2 stk
Hvidløgsfed
500 g
Kartofler
Fordel ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med Panamad og et nip salt og peber.
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint.
Fordel kartofler på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og top med hvidløg. Krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, snit purløg fint.
Skræl majskolbe, og del i to.
Bland mayonnaise, Ay Cajun-ba [1/2 pakke, 2P] og et nip salt og peber i en lille skål.
Dryp majskolber med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt og peber.
Placer majskolber på bagepladen med kartofler, når de har 20 min tilbage.
Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil møre.
GRILL: Grill majskolber i 12-15 min, eller indtil de har fået farve.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på høj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage.
Steg bøffer i 1 min på hver side. Sænk til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.
GRILL: Grill bøffer i 1 min på hver side. Sænk til middellav varme, og grill videre i 1-2 min på hver side for medium-rare.
TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.
Tilsæt grønkål til bagepladen, når kartoflerne har 5 min tilbage.
Top majs med en smule cajunmayonnaise, og drys med finrevet ost og purløg.
Skær bøffer i skiver.
Anret majs, grøntsager og bøffer på tallerkener.
Server med resterende cajunmayonnaise.