Grillet steak og cajun-mayonnaise
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Grillet steak og cajun-mayonnaise

Grillet steak og cajun-mayonnaise

med gratineret majskolbe og sprød grønkål

En klassisk Angus Striploin er altid en vinder, og et sikkert valg, når du vil have festlig mad, også hvis det er hverdag! Her har vi krydret kødet med lækre krydderier fra Mellemamerika! Vi serverer kødet med hvidløgsbagte kartofler og kål. Vi laver også vidunderlige majskolber toppet med cajunmayo, lagret ost og purløg. En fest for både mund og øje!

Tags:
Børnevenlig
Hvedefri
Allergener:
Sulfitter
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Panamad

50 g

Grønkål, skåret

300 g

Angus Striploin

1 stk

Majskolbe

2 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Purløg

2 stk

Hvidløgsfed

500 g

Kartofler

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)878 kcal
Energi (kJ)3673 kJ
Fedt46.8 g
Mættet fedt13.4 g
Kulhydrat85 g
Sukker7.2 g
Protein48.6 g
Salt1.1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Fordel ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Tag bøffer ud af køleskabet, og krydr med Panamad og et nip salt og peber.

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint.

Fordel kartofler på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og top med hvidløg. Krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Bland cajunmayonnaise
2

Imens, snit purløg fint. 

Skræl majskolbe, og del i to.

Bland mayonnaise, Ay Cajun-ba [1/2 pakke, 2P] og et nip salt og peber i en lille skål.

Bag majskolbe
3

Dryp majskolber med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt og peber.

Placer majskolber på bagepladen med kartofler, når de har 20 min tilbage.

Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil møre. 

GRILL: Grill majskolber i 12-15 min, eller indtil de har fået farve.

Steg bøffer
4

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på høj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage.

Steg bøffer i 1 min på hver side. Sænk til middelhøj varme, og steg videre i 1-2 min på hver side for medium-rare. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

GRILL: Grill bøffer i 1 min på hver side. Sænk til middellav varme, og grill videre i 1-2 min på hver side for medium-rare.

TIP: Steg i yderligere 1-2 min for gennemstegt.

Tilsæt grønkål
5

Tilsæt grønkål til bagepladen, når kartoflerne har 5 min tilbage.

Top majs med en smule cajunmayonnaise, og drys med finrevet ost og purløg.

Skær bøffer i skiver.

Server
6

Anret majs, grøntsager og bøffer på tallerkener.

Server med resterende cajunmayonnaise.