Ostefyldt kylling Kiev
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ostefyldt kylling Kiev

Ostefyldt kylling Kiev

med blød kartoffelmos og frisk rødkålssalat

I aften frister vi med en fantastisk ret med kylling. Kylling Kiev indebærer, at kyllingebryst bliver fyldt og ovnstegt til perfektion. Vi fylder vores kylling med hvidløgssmør og ost, og panerer derefter i panko. Fantastiske ​​tilbehør er blød kartoffelmos og en sprød rødkålssalat med tranebær og honning-sennepsdressing.

Tags:
Proteinrig
Børnevenlig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Sennep
Sulfitter
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Kyllingebouillon

75 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

500 g

Bagekartoffel

280 g

Kyllingebryst

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

50 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

1 pose

Basilikum

20 g

Tranebær

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

150 g

Rødkål, skåret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk til mos

½ tsk

Salt til mos

1 spsk

Smør til smør

¼ tsk

Salt til kød

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1

Æg til panering

½ dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3832 kJ
Kalorier (kcal)916 kcal
Fedt35.7 g
Mættet fedt20.8 g
Kulhydrat92 g
Sukker19.2 g
Protein59.2 g
Salt5.1 g

Fremgangsmåde

Lav kartoffelmos
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Tag smør ud af køleskabet.

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Skræl kartoffel, og skær i 2 cm tern. Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk, finrevet ost, salt og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.

TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

Lav hvidløgsmør
2

Imens, hak hvidløg fint.

Bland hvidløg og smør i en lille skål.

Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst, og lav et snit (men skær ikke helt igennem) med en skarp kniv.

Krydr med salt, fyld med hvidløgssmør og gouda, og fold sammen.

Forbered kylling
3

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Kom panko i en tredje dyb tallerken.

Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

Overfør til en tallerken.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Tilbered kylling
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 11-12 min.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
5

Imens, bland rødkål, tranebær, honning-sennepsdressing og et nip salt i en mellemstor skål.

Hak basilikum fint.

Opvarm samme stegepande (tør af først) på middel varme.

Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon og vand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Vend basilikum i saucen lige inden servering.

Server
6

Anret kylling, kartofler og salat på tallerkener.

Server med sauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image