Gyldenbagt kylling Kiev
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyldenbagt kylling Kiev

Gyldenbagt kylling Kiev

med blød kartoffelmos og frisk spidskålssalat

I aften frister vi med en fantastisk ret med kylling. Kylling Kiev indebærer, at kyllingebryst bliver fyldt og ovnstegt til perfektion. Vi fylder vores kylling med hvidløgssmør og ost, og panerer den derefter i panko. Fantastiske ​​tilbehør er blød kartoffelmos og en sprød spidskålssalat med tranebær og honning-sennepsdressing.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryst

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Spidskål, skåret

20 g

Tranebær

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

1 pose

Basilikum

1 stk

Hvidløgsfed

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

50 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

500 g

Bagekartoffel

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

½ pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

3 spsk

Mælk (trin 1)

2 spsk

Smør (trin 1)

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

1 stk

Æg (trin 3)

½ dl

Vand (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)997 kcal
Energi (kJ)4170 kJ
Fedt45.1 g
Mættet fedt22.2 g
Kulhydrat89.7 g
Sukker16.7 g
Protein59.7 g
Salt14.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Lav kartoffelmos
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Tag smør ud af køleskabet.

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog. 

Skræl kartoffel, og skær i 2 cm tern. Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk [3 spsk | 6 spsk], finrevet ost, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber. Tilsæt eventuelt en klat smør. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på. 

Lav hvidløgsmør
2

Imens, hak basilikum fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløg, smør [2 spsk I 4 spsk] og halvdelen af basilikum i en lille skål.

Forbered kylling
3

Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst, og lav et snit (men skær ikke helt igennem) med en skarp kniv.

Krydr med et nip salt, fyld med hvidløgssmør og revet ost, og fold sammen.

Kom hvedemel [2 spsk I 4 spsk] i en dyb tallerken. Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken. Bland panko, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og peber i en tredje dyb tallerken.

Vend kylling i mel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.

Tilbered kylling
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden. 

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 6-10 min.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
5

Imens, bland spidskål, tranebær, honning-sennepsdressing og et nip salt i en mellemstor skål.

Opvarm samme stegepande (tør af først) på middel varme.

Tilsæt madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], kyllingebouillon og vand [1/2 dl | 1dl], og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Tilsæt resterende basilikum lige inden servering.

Server
6

Anret kylling, kartofler og salat på tallerkener.

Top med sauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image