Gyldenstegt gnocchi i tomatsauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyldenstegt gnocchi i tomatsauce

Gyldenstegt gnocchi i tomatsauce

med frisk basilikum og sprød rucolasalat

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Kartofler eller pasta? I aften skal du ikke vælge, vi skal nemlig have gnocchi, der regnes for at være en type pasta, men som faktisk indeholder kartofler! Her tilbyder vi en spændende opskrift med gnocchi, der steges i stedet for at koges! Vi topper gnocchi med en cremet tomatsauce med cherrytomater, rødløg, peberfrugt og ricotta, og serverer med sprød rucola.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Selleri
Æg
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Cherrytomater

½ dåse

Tomatpuré

50 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 pose

Basilikum

1 stk

Rødløg

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

350 g

Gnocchi

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

1 stk

Peberfrugt

20 g

Rucola

½ g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1.5 dl

Vand (trin 4)

1 tsk

Sukker (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 4)

¼ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)545 kcal
Energi (kJ)2279 kJ
Fedt16.7 g
Mættet fedt5.4 g
Kulhydrat76.6 g
Sukker17.4 g
Protein18.1 g
Salt5.3 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Hak rødløg fint. 

Hak basilikum fint.

Skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Skyl rucola [1/2 pose, 2P] under koldt vand i et dørslag. 

Steg rødløg
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middel varme.

Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde.

Steg gnocchi
3

Hæld olivenolie i en anden stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg gnocchi under omrøring i 6-8 min, eller indtil gyldne. Krydr med et nip salt og peber, og overfør til en tallerken.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast i panden. 

OBS: Gnocchien skal ikke koges inden den steges.

Lav tomatsauce
4

Tilsæt Mamas Favorit, tomatpuré [1/2 dåse, 2P], grøntsagsbouillon, chiliflager [1/2 pakke, 2P], sukker [1 tsk | 2 tsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk], vand [1,5 dl | 3 dl] og ricotta [1/2 pakke, 2P] til stegepanden, og rør rundt. 

Tilsæt cherrytomater og peberfrugt, og lad simre under låg i 8 min.

Mos cherrytomater med en palet.

Tilsæt ost
5

Tilsæt basilikum og finrevet ost, og lad simre videre i 1 min, eller indtil osten er smeltet. 

Bland olivenolie [1/4 spsk | ½ spsk], rucola og et nip salt i en skål.

Server
6

Anret tomatsauce og gnocchi i dybe tallerkener.

Top med rucola.