Kartofler eller pasta? I aften skal du ikke vælge, vi skal nemlig have gnocchi, der regnes for at være en type pasta, men som faktisk indeholder kartofler. Her tilbyder vi en spændende opskrift med gnocchi, der steges i stedet for at koges. Vi topper gnocchi med en cremet tomatsauce med cherrytomater, rødløg, peberfrugt og ricotta, og serverer med sprød rucola.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Cherrytomater
½ dåse
Tomatpuré
50 g
Ricotta
(Indeholder Mælk)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 pose
Basilikum
1 stk
Rødløg
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
350 g
Gnocchi
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
1 stk
Peberfrugt
20 g
Rucola
½ g
Chiliflager
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
1.5 dl
Vand (trin 4)
1 tsk
Sukker (trin 4)
½ tsk
Salt (trin 4)
¼ spsk
Olivenolie (trin 5)
Hak rødløg [½ stk, 2P] og basilikum fint.
Skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Skyl rucola [1/2 pose, 2P].
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middel varme.
Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde.
Imens, hæld olivenolie i en anden stegepande [2 stk, 4P], så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg gnocchi under omrøring i 6-8 min, eller indtil gyldne.
Krydr med et nip salt og peber, og overfør til en tallerken.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast i panden. - Gnocchien skal ikke koges inden den steges.
Tilsæt Mamas Favorit, tomatpuré [1/2 dåse, 2P], grøntsagsbouillon, Hvide Løjer & Urter, sukker [1 tsk | 2 tsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk], vand [1,5 dl | 3 dl] og ricotta [1/2 pakke, 2P] til stegepanden, og rør rundt.
Tilsæt cherrytomater og peberfrugt, og lad simre under låg i 8 min, eller indtil tomaterne er bløde.
Mos cherrytomater med en palet.
Tilsæt basilikum og finrevet ost, og lad simre videre i 1 min, eller indtil osten er smeltet.
Imens, bland rucola, olivenolie [1/4 spsk | ½ spsk] og et nip salt i en skål.
Anret tomatsauce i dybe tallerkener.
Top med gnocchi og rucola.