topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyldenstegt svinekød

Gyldenstegt svinekød

med frisk pæreslaw og BBQ-sauce

Byd familien på aftensmad, der får dem til at nyde hver mundfuld i aften - lav disse barnligt lækre, ostepanerede schnitzler med lækker pæreslaw og se, hvordan de hurtigt spiser sig mætte. Top retten med velsmagende bbq-sauce, der giver både en ekstra smagsdimension og en nydelig sommerfølelse.

Tags:
Hurtig
<650 kcal 2P-baseret
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Sennep
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Agurk

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

150 g

Snittet kålsalat

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

300 g

Svineschnitzel

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Pære

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2467 kJ
Kalorier (kcal)590 kcal
Fedt31.8 g
Mættet fedt7.2 g
Kulhydrat32.9 g
Sukker18 g
Protein40.3 g
Salt2.4 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered panering
1

Krydr svinekød med et nip salt på begge sider.

Pisk æg [1 stk | 2 stk] med en gaffel i en dyb tallerken.

Bland panko og finrevet ost med et nip salt og peber i en anden dyb tallerken.

Paner svinekød
2

Vend svinekød i æg og derefter i panering.

Overfør til en tallerken.

Steg svinekød
3

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Forbered råvarer
4

Imens, skær pære i tynde, halve skiver.

Hak agurk groft.

Bland pæreslaw
5

Bland snittet kålsalat, pære, agurk, aioli og et skvæt vand i en stor skål.

Krydr med et nip salt og peber.

Skær svinekød i skiver. 

Server
6

Anret svinekød og pæreslaw på tallerkener.

Server med BBQ-sauce.