En klassisk kødret med spændende tilbehør. Perfekt stegt schnitzel bliver ekstra sprød af at paneres i panko. Vi laver også ovnbagte kartofler og en sur-sød æbleslaw med hvidløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svineschnitzel
500 g
Kartofler
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
150 g
Snittet kålsalat
(Kan indeholde Selleri)
80 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Æble
1 stk
Æg (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.
Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en skål. Bland panko med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber* i en anden skål. Vend schnitzler i æg og derefter i panering. Overfør til en tallerken.
Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Skær æble i 1 cm tern.
Bland æble, snittet salat, aioli og et nip salt* og peber* i en skål.
Anret schnitzler, kartofler og æbleslaw på tallerkener.