Gyldenstegt svineschnitzel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyldenstegt svineschnitzel

Gyldenstegt svineschnitzel

med ovnstegte kartofler og syrlig æbleslaw

En klassisk kødret med spændende tilbehør. Perfekt stegt schnitzel bliver ekstra sprød af at paneres i panko. Vi laver også ovnbagte kartofler og en sur-sød æbleslaw med hvidløg.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

500 g

Kartofler

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

80 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)751 kcal
Energi (kJ)3142 kJ
Fedt34.84 g
Mættet fedt5.3 g
Kulhydrat68.81 g
Sukker13.9 g
Protein41.49 g
Salt2.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.

Paner kød
2

Pisk æg* [1 stk | 2 stk] i en skål. Bland panko med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber* i en anden skål. Vend schnitzler i æg og derefter i panering. Overfør til en tallerken.

Steg schnitzler
3

Hæld olivenolie* i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme. Steg schnitzler i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med køkkenrulle. 

Skær æble
4

Skær æble i 1 cm tern.

Bland æbleslaw
5

Bland æble, snittet salat, aioli og et nip salt* og peber* i en skål.

Server
6

Anret schnitzler, kartofler og æbleslaw på tallerkener.