topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyldenstegte krebinetter

Gyldenstegte krebinetter

med kogt spidskål og cremet persillesovs

I aften frister vi med velsmagende og fyldig "hyggemad". Skønne krebinetter får et spændende twist ved at blive krydret med vores egen krydderiblanding, som vi kalder Mamas favorit. Vidunderligt tilbehør er kogte kartofler og spidskål og en fantastisk persillesovs med masser af fløde.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

200 g

Spidskål

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 pose

Kruspersille

4 g

Kyllingebouillon

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

1 stk

Æg (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

2 spsk

Smør (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)860 kcal
Energi (kJ)3596 kJ
Fedt49.4 g
Mættet fedt23 g
Kulhydrat61.7 g
Sukker11.1 g
Protein40.9 g
Salt4.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 11-12 min. 

Form krebinetter
2

Imens, bland hakket svine-/kalvekød, Mamas Favorit og salt [½ tsk | 1 tsk] i en stor skål.

Form fars til bøffer (1 pr. person).

Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en dyb tallerken.

Kom panko i en anden dyb tallerken.

Vend bøffer i æg og derefter i panko, og stil til side på en tallerken.

Steg krebinetter
3

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg krebinetter i 4-5 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. 

VIGTIGT: Krebinetterne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Kog spidskål
4

Imens, hak persille fint.

Skær spidskål i 4 cm stykker.

Tilsæt spidskål til gryden, når kartoflerne har 3 min tilbage, og kog videre i 2-3 min, eller indtil kartoflerne nemt kan deles med en kniv og kålen er mør.

Hæld vand fra, tilsæt smør [2 spsk | 4 spsk] og et nip salt og peber, og vend sammen. 

Stil til side med låg på.

Lav persillesovs
5

Opvarm samme stegepande (tør af først) på middelhøj varme.

Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, et skvæt vand, persille og et nip peber, og lad simre i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.

Server
6

Anret krebinetter, kartofler og spidskål på tallerkener.

Top med persillesovs.