Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. En gyoza er en lille japansk dampet dejpakke, der kan indeholde forskelligt fyld. Vores er fyldt med grøntsager, og er lynhurtige at lave. Vi topper vores lækre gyozas med purløg, og server med forførende misodip for en autentisk, asiatisk oplevelse.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Gyoza med grøntsager
(Indeholder Gluten, Soja, Hvede Kan indeholde Selleri, Krebsdyr, Æg, Fisk, Bløddyr, Jordnødder, Sesam)
1 pose
Purløg
30 g
Misopasta
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Byg, Kamut, Nødder, Havre, Jordnødder, Rug, Spelt, Hvede)
2 tsk
Sukker til sauce
2 spsk
Vand til sauce
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt gyoza med den flade side nedad i et jævnt lag. Steg i 2-3 min, eller indtil bunden er gyldenbrun.
Tilsæt vand, og dæk med låg. Damp i 3 min, eller indtil gennemvarme og vandet er fordampet.
TIP: Har du ikke et låg? Brug sølvpapir til at dække med i stedet!
Hak purløg fint.
Bland misopasta, sojasauce, hvidvinseddike, sukker, vand og sesamfrø i en lille skål.
Anret gyozas på en lille tallerken.
Server med misodip.