Salat med sprøde grøntsagsgyoza
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Salat med sprøde grøntsagsgyoza

Salat med sprøde grøntsagsgyoza

Delevenlig ret | med asiatisk dressing og sesamfrø

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Gyoza er den ultimative fastfood! De er lynhurtige at lave og smager himmelsk. Her serverer vi vores grøntsagsgyoza på en bund af fyldig, sprød salat med Asiatisk dressing og sesamfrø. Perfekt når du vil have frokost eller aftensmad, der både er hurtig, velsmagende og grøn.

Allergener:
Gluten
Soja
Hvede
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Gyoza med grøntsager

(Indeholder Gluten, Soja, Hvede Kan indeholde Selleri, Krebsdyr, Æg, Fisk, Bløddyr, Jordnødder, Sesam)

100 g

Blandet salat

20 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

1 stk

Forårsløg

40 g

Asiatisk dressing

1 pose

Koriander

1 stk

Agurk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Vand til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1335 kJ
Kalorier (kcal)319 kcal
Fedt15.6 g
Mættet fedt1.8 g
Kulhydrat31.3 g
Sukker6.3 g
Protein10.6 g
Salt2.1 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Skyl blandet salat.

Skær agurk i tynde, halve skiver.

Snit forårsløg fint.

Hak koriander groft.

Steg gyoza
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt gyoza med den flade side nedad i et jævnt lag. Steg i 1-2 min, eller indtil bunden er gyldenbrun.

Tilsæt vand, og dæk til med låg. Damp i 2-3 min, eller indtil gennemvarme.

TIP: Har du ikke et låg? Brug sølvpapir til at dække med i stedet! 

Lav salat
3

Bland Asiatisk dressing og vand i en lille skål.

Bland blandet salat, Asiatisk dressing, sesamfrø, agurk, forårsløg og koriander i en stor skål.

Server
4

Anret salat i to skåle, og top med gyoza.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image