I aften laver vi en lækker kyllingeret i form af perfekt kylling, som får skøn smag af vores færdiglavede krydderiblanding Jorden Rundt. Vi serverer vores kylling med perlecouscous, som vi koger med kyllingebouillon. Vi laver også en velsmagende tomatsalat med rødløg, agurk og dild, som vi topper med en cremet hummusdressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
170 g
Perlecouscous
(Indeholder Hvede, Gluten)
4 g
Kyllingebouillon
300 g
Kyllingebryststrimler
4 g
Jorden Rundt
(Indeholder Æg, Sennep)
½ stk
Rødløg
1 stk
Agurk
2 stk
Tomat
1 pose
Dild
25 g
Hummus
(Indeholder Sesam)
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
4 dl
Vand (trin 1)
Bring vand* [4 dl | 8 dl] og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid. Hæld overskydende vand fra.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Vend kylling med Jorden Rundt og et nip salt* i en skål. Steg kylling under omrøring i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Hak dild groft. Skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver. Hak tomat og agurk groft.
Bland yoghurt, hummus [½ pakke, 2P] og et nip salt* og peber* i en lille skål.
Bland rødløg, agurk, tomat, en smule olivenolie*, halvdelen af dild og et nip salt* og peber* i en stor skål.
Anret perlecouscous og tomatsalat i dybe tallerkener. Top med kylling. Dryp med hummusdressing. Drys med resterende dild.