topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyros-inspireret kylling

Gyros-inspireret kylling

med bløde perlecouscous og mild hummusdressing

I aften laver vi en lækker kyllingeret i form af perfekt kylling, som får skøn smag af vores færdiglavede krydderiblanding Jorden Rundt. Vi serverer vores kylling med perlecouscous, som vi koger med kyllingebouillon. Vi laver også en velsmagende tomatsalat med rødløg, agurk og dild, som vi topper med en cremet hummusdressing.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Æg
Sennep
Sesam
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

4 g

Kyllingebouillon

300 g

Kyllingebryststrimler

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Rødløg

1 stk

Agurk

2 stk

Tomat

1 pose

Dild

25 g

Hummus

(Indeholder Sesam)

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)597 kcal
Energi (kJ)2498 kJ
Fedt10.8 g
Mættet fedt3.6 g
Kulhydrat69.62 g
Sukker10.3 g
Protein51.11 g
Salt1.9 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog perlecouscous
1

Bring vand* [4 dl | 8 dl] og kyllingebouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid. Hæld overskydende vand fra.

Steg kylling
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Vend kylling med Jorden Rundt og et nip salt* i en skål. Steg kylling under omrøring i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
3

Hak dild groft. Skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver. Hak tomat og agurk groft.

Lav hummusdressing
4

Bland yoghurt, hummus [½ pakke, 2P] og et nip salt* og peber* i en lille skål.

Lav tomatsalat
5

Bland rødløg, agurk, tomat, en smule olivenolie*, halvdelen af dild og et nip salt* og peber* i en stor skål.

Server
6

Anret perlecouscous og tomatsalat i dybe tallerkener. Top med kylling. Dryp med hummusdressing. Drys med resterende dild.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image