H.F.C. (Hello Fried Chicken)
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
H.F.C. (Hello Fried Chicken)

H.F.C. (Hello Fried Chicken)

med sriracha-honning og baconfritter

Vi er stolte over at sætte vores navn på denne fantastiske opskrift med et væld af skønne ingredienser. Vi laver sprøde fritter, som vi vender med bacon og topper med ost. Samtidigt panerer vi kylling i panko og chiliflager, steger den gylden og topper den med spicy sriracha-honning. Vi server kylling og fritter med en sprød slaw med stegt majs, lime og kål og fraiche vendt med hvidløg, purløg og mayonnaise.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 g

Chiliflager

20 g

Sriracha

50 g

Honning

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Purløg

500 g

Kartofler

150 g

Spidskål, skåret

1 dåse

Majs

1 stk

Lime

70 g

Bacon, tern

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

2 spsk

Hvedemel (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 4)

1 stk

Æg (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5123 kJ
Kalorier (kcal)1224 kcal
Fedt56.9 g
Mættet fedt15.8 g
Kulhydrat112.7 g
Sukker35.2 g
Protein65.6 g
Salt7.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Lav slaw
2

Imens, hæld væde fra majs.

Halver lime [½ stk, 2P].

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg majs i 4-5 min, eller indtil let brunet. 

Overfør til en skål, og vend med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], limesaft [1 spsk | 2 spsk], spidskål og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk].

Lav sriracha-honning
3

Hak purløg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland fraiche, hvidløg, purløg og mayonnaise i en lille skål.

Bland honning og sriracha i en anden lille skål.

TIP: Spring srirachaen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Paner kylling
4

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken. Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken. Bland panko og chiliflager i en tredje dyb tallerken. 

Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken. 

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk. - Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

 

Steg kylling
5

Vend kartofler med bacon [1/2 pakke, 2P] på bagepladen, når der er 15 min tilbage, og bag i resterende tid.

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme. 

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk]. 

TIP: Tilsæt ekstra olivenolie, hvis kyllingen sidder fast i panden.- Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
6

Anret kylling, fritter, slaw og fraiche i skåle.

Top kylling med sriracha-honning. 

Drys fritter med finrevet ost. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image