Tilføj farve til hverdagen med harmonisk saftige persillebøffer, der sammen med en cremet kartoffelsalat sætter dig i en kulinarisk trance. Serveres med en frisk salat og bløde løg, og hey - nyd den langsomt, du vil ikke, at dette måltid skal slutte.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Hakket oksekød
500 g
Kartofler
1 stk
Rødløg
1 pose
Kruspersille
1 stk
Citron
75 g
Radiser
75 g
Fraiche
90 g
Salat
1 stk
Æg
½ tsk
Salt
2 spsk
Hvedemel
Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær kartofler (uskrællet) i halve. Kog i 20-25 min.
Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak persille fint. Skær citron i både. Bland hakket oksekød, hvedemel*, æg*, salt* [1/2 tsk, 2 pers. | 1 tsk, 4 pers.] og 1/2 persille i en skål. Form fars til hakkebøffer (1 pr. person).
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 3-4 min. Skub ud i siden af panden. Steg hakkebøffer i 5-6 min på hver side.
Snit radiser [½ pose, 2 pers.] og hjertesalat fint. Bland radiser, hjertesalat, en smule olivenolie* og citronsaft med et nip salt* og peber* i en skål.
Hæld vand fra kartofler. Tilsæt 1/2 fraiche og resterende persille. Smag til med salt* og peber*.
Anret hakkebøffer på tallerkener. Top med bløde rødløg. Server med kartoffelsalat, citronbåde og resterende fraiche.