topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hakkebøf

Hakkebøf

med persille, bløde løg & kartoffelsalat

Tilføj farve til hverdagen med harmonisk saftige persillebøffer, der sammen med en cremet kartoffelsalat sætter dig i en kulinarisk trance. Serveres med en frisk salat og bløde løg, og hey - nyd den langsomt, du vil ikke, at dette måltid skal slutte.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket oksekød

500 g

Kartofler

1 stk

Rødløg

1 pose

Kruspersille

1 stk

Citron

75 g

Radiser

75 g

Fraiche

90 g

Salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

½ tsk

Salt

2 spsk

Hvedemel

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)293 kcal
Energi (kJ)1228 kJ
Fedt15.08 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat12.77 g
Sukker1.4 g
Protein29.85 g
Salt3.5 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær kartofler (uskrællet) i halve. Kog i 20-25 min.

Bland fars
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak persille fint. Skær citron i både. Bland hakket oksekød, hvedemel*, æg*, salt* [1/2 tsk, 2 pers. | 1 tsk, 4 pers.] og 1/2 persille i en skål. Form fars til hakkebøffer (1 pr. person).

Steg hakkebøffer
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 3-4 min. Skub ud i siden af panden. Steg hakkebøffer i 5-6 min på hver side.

Forbered salat
4

Snit radiser [½ pose, 2 pers.] og hjertesalat fint. Bland radiser, hjertesalat, en smule olivenolie* og citronsaft med et nip salt* og peber* i en skål.

Bland kartoffelsalat
5

Hæld vand fra kartofler. Tilsæt 1/2 fraiche og resterende persille. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret hakkebøffer på tallerkener. Top med bløde rødløg. Server med kartoffelsalat, citronbåde og resterende fraiche.