topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Halloumiburger

Halloumiburger

med fritter, syltede løg & agurkesalat

Smag en storslået, vegetarisk burger af den fineste gede- og komælk, der fører dig hele vejen til det cypriotiske landskab. Lad halloumien få selskab af let opvarmede briocheboller, smurt med et tyndt lag mayonnaise. Krydr burgeren med en forfriskende hjemmelavet salsa og nyd noterne af koriander, lime og rødløg.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

75 g

Blandet salat

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

500 g

Bagekartoffel

1 stk

Rødløg

2 stk

Forårsløg

1 stk

Agurk, piccolo

stk

Agurk

½ pose

Mynte

1 stk

Lime

25 ml

Hvidvinseddike

2 stk

Briocheboller

200 g

Halloumi

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 tsk

Sukker

1 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)462 kcal
Energi (kJ)1933 kJ
Fedt32.9 g
Mættet fedt16.3 g
Kulhydrat13.74 g
Sukker11.2 g
Protein23.49 g
Salt2.7 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skær bagekartoffel til fritter. Fordel fritter på en bageplade med bagepapir, og dryp med olivenolie*. Krydr med salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 30-35 min.

Forbered grøntsager
2

Skær rødløg i tynde skiver. Snit forårsløg fint. Skær agurk i tern. Hak mynte fint. Skær lime i både.

Sylt løg
3

Opvarm sukker*, hvidvinseddike og vand* i en lille kasserolle. Tilsæt rødløg, når sukkeret er smeltet, og lad simre i 2 min.

Bland salsa
4

Fisk rødløg op fra kasserollen med en gaffel, og stil til side i en skål. Reducer eddiken til en tyk sirup. Tilsæt forårsløg, agurk og mynte til skålen med rødløg. Lad siruppen køle af, og hæld den over grøntsagerne. Tilsæt en skvæt limesaft, og rør rundt.

Steg halloumi
5

Varm boller i ovnen i 3-4 min. Skær halloumi i 1,5-2 cm tykke skiver. Opvarm en smule vand* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg halloumi i 4-5 min på hver side.

Server
6

Smør boller med mayonnaise, og fyld med salat, halloumi og salsa. Server med limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image