topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Halloumiburger

Halloumiburger

med fritter & agurkesalat

Smag en storslået, vegetarisk burger af den fineste gede- og komælk, der fører dig hele vejen til det cypriotiske landskab. Lad halloumien få selskab af let opvarmede briocheboller, smurt med et tyndt lag mayonnaise. Krydr burgeren med en forfriskende hjemmelavet salsa og nyd noterne af koriander, lime og rødløg.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Briocheboller

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

½ pose

Mynte

1 stk

Agurk

25 ml

Hvidvinseddike

1 stk

Lime, økologisk

500 g

Kartofler

60 g

Blandet salat

200 g

Halloumi

1 stk

Rødløg

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 tsk

Sukker (trin 3)

1 dl

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)706 kcal
Energi (kJ)2954 kJ
Fedt33.94 g
Mættet fedt16.5 g
Kulhydrat65.65 g
Sukker21 g
Protein30.66 g
Salt2.8 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne og sprøde.

Forbered grøntsager
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Snit forårsløg fint. Skær agurk i 1 cm tern. Hak mynte [1/2 pose, 2P] fint. Skær lime i både. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Sylt rødløg
3

Opvarm sukker* [4 tsk | 8 tsk], hvidvinseddike og vand* [1dl | 2dl] i en lille gryde. Tilsæt rødløg, når sukkeret er smeltet, og lad simre i 2 min.

Bland agurkesalat
4

Fisk rødløg op fra gryden med en gaffel, og overfør til en skål. Reducer eddiken til halvdelen. Tilsæt forårsløg, agurk og mynte til skålen med rødløg. Tilsæt eddike (lad køle lidt af inden) og et skvæt limesaft, og rør rundt.

Steg halloumi
5

Varm boller i ovnen i 3-4 min. Skær halloumi i 2 cm tykke skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 4-5 min på hver side.

Server
6

Smør boller med mayonnaise. Fyld med salat, halloumi og agurkesalat. Server med limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image