topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Halloumiburger

Halloumiburger

med fritter & agurkesalat

Halloumi! Osten, der ikke smelter, når du steger den - perfekt i burger! Smør briochebollerne med mayonnaise, krydr burgerne med en lækker salsa, og server en velsmagende agurksalat med hjemmelavede fritter. Nyd smagen af ​​koriander, lime og rødløg i halloumi-burgeren, og send smagsløgene helt til tops i tabellen. Denne middag får næsten et rødt kort for at være for god!

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Mynte

1 stk

Agurk

25 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

2 stk

Briocheboller

1 stk

Lime, økologisk

500 g

Kartofler

60 g

Blandet salat

200 g

Halloumi

1 stk

Rødløg

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 tsk

Sukker (trin 3)

1 dl

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)694 kcal
Energi (kJ)2904 kJ
Fedt33.94 g
Mættet fedt16.5 g
Kulhydrat63.09 g
Sukker18.4 g
Protein30.66 g
Salt2.8 g

Fremgangsmåde

Bag fritter
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne og sprøde.

Forbered grøntsager
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Snit forårsløg fint. Skær agurk i 1 cm tern. Hak mynte fint. Skær lime i både. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Sylt rødløg
3

Opvarm sukker* [3 tsk | 6 tsk], hvidvinseddike og vand* [1 dl | 2 dl] i en lille gryde. Tilsæt rødløg, når sukkeret er smeltet, og lad simre i 2 min.

Bland agurkesalat
4

Fisk rødløg op fra gryden med en gaffel, og overfør til en skål. Reducer eddiken til halvdelen. Tilsæt forårsløg, agurk og mynte til skålen med rødløg. Tilsæt eddike (lad køle lidt af inden) og et skvæt limesaft, og rør rundt.

Steg halloumi
5

Varm boller i ovnen i 3-4 min. Skær halloumi i 2 cm tykke skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 4-5 min på hver side.

Server
6

Smør boller med mayonnaise. Fyld med salat, halloumi og agurkesalat. Server med limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image