Ugens taco-opskrift er en spændende nyfortolkning med fantastiske smage! Halloumi er i fokus, og ud over klassiske grøntsager fylder du dine varme tortillas med saftig citronaioli og lækker rødbederelish, som både mætter og forener sig fantastisk i smag. Velkomponeret, enkelt og vidunderligt godt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
15 ml
Balsamico
200 g
Halloumi
2 stk
Rødbede
1 stk
Rødløg
1 stk
Tomat
½ stk
Citron
1 stk
Agurk
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
75 g
Blandet salat
2 tsk
Sukker
1 spsk
Vand
Skær halloumi i tynde skiver (5 pr. person). Skær rødløg i tynde skiver. Riv rødbede (uskrællet).
Læg halloumi i en skål med koldt vand i 5 min. TIP: Ved at lægge hallouimien i koldt vandt mildnes den salte smag.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg i 3-4 min. Tilsæt rødbede, balsamico og sukker*. Steg videre i 2-3 min. Tilsæt vand*. Lad simre 5-6 min. Krydr med salt* og peber*. Stil til side i en skål.
Riv citronskal. Skær citron i både. Hak tomat groft. Skær agurk i tynde skiver. Bland aioli, citronskal og en skvæt citronsaft i en lille skål.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Dup halloumi tør med køkkenrulle. Steg halloumi i 3-4 min på hver side. Varm tortillabrød i 10 sekunder i mikrobølgeovn eller på en tør pande.
Smør tortillabrød med citronaioli. Fyld med agurk, tomat, salat, rødbederelish og halloumi. Server med citronbåde.