Harissa-honningglaseret tofubowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Harissa-honningglaseret tofubowl

Harissa-honningglaseret tofubowl

med jasminris og frisk mynteyoghurt

Nyd et herligt grønt måltid med vores mellemøstligt-inspireret Harissa-honningglaseret tofubowl. Denne vegetariske ret byder også på luftige jasminris, granatæblesalat, limesyltet rødløg og en klat syrlig mynteyoghurt, der giver en farverig og frisk madoplevelse.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

½ stk

Citron

½ stk

Rødløg

½ stk

Granatæble

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

180 g

Tofu

(Indeholder Soja)

4 g

Harissa-krydderi

12.5 g

Honning

1 dåse

Tomatpuré

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Vand til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

½ tsk

Sukker til syltning

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til dressing

1 spsk

Vand til sauce

1 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 spsk

Olie til stegning

½ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2672 kJ
Kalorier (kcal)639 kcal
Fedt18.1 g
Mættet fedt3.6 g
Kulhydrat93.2 g
Sukker22.3 g
Protein24.5 g
Salt5.8 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Sylt rødløg
2

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Halver citron.

Bland et skvæt citronsaft, sukker, vand og salt i en lille skål.

Vend rødløg i skålen, og stil til side.

Hæld væde fra inden servering.

Forbered granatæble
3

Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn frøene med fingrene. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl frø under koldt vand i en si.

TIP: Ved at fjerne frøene i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.

Bland salat
4

Hak tomat og agurk groft.

Hak mynte og koriander (adskilt).

Bland tomat, agurk, granatæble, koriander, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Bland yoghurt, mynte, salt og et nip peber i en lille skål.

Steg tofu
5

Bland tomatpuré, honning, Harissa-krydderi, salt og vand i en lille skål.

Skær tofu i 2 cm stykker.

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en mellemstor skål. Vend tofu i skålen.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg tofu i 5-6 min, eller indtil brunet. Tilsæt harissasauce, og steg videre i 1 min, eller indtil tofuen er glaseret.

Server
6

Anret ris, salat, rødløg og tofu i skåle.

Top med mynteyoghurt.