Hoisinglaserede kyllingeboller
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hoisinglaserede kyllingeboller

Hoisinglaserede kyllingeboller

med citrongræs & kålsalat

Aaah, vi vidste nok, at denne opskrift ville fange din opmærksomhed! Kyllingekødboller smagsatte med citrongræs, der er blevet glaseret i hoisinsauce, lyder lækkert, ikke? Den friske kålsalat toppet med asiatisk dressing, er et virkeligt godt komplement, og vi lover, at rettens spændende smage kommer til at imponere alle i familien.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Hakket kyllingekød

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Citrongræs

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Lime

150 g

Kålblanding, skåret

1 stk

Agurk, piccolo

stk

Agurk

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 pose

Koriander

1 stk

Rød chili

30 g

Hoisinsauce

20 g

Peanuts

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

¼ tsk

Salt

1 tsk

Sukker

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)125 kcal
Energi (kJ)523 kJ
Fedt2.84 g
Mættet fedt0.8 g
Kulhydrat18.27 g
Sukker3.8 g
Protein6.18 g
Salt2.7 g

Fremgangsmåde

Bland fars
1

Pres eller hak hvidløg. Hak citrongræs meget fint. Bland hvidløg, citrongræs, hakket kylingekød, panko, æg*, salt* og et nip peber i en skål. 

Steg kødboller
2

Form fars til kødboller (5 pr. person). Stil til side på en tallerken. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg kødboller i 10-12 min. Stil til side på en ren tallerken.

Forbered råvarer
3

Riv limeskal. Skær lime i både. Hak agurk groft. Hak koriander groft. Snit chili fint. Hak peanuts groft.

Lav kålsalat
4

Bland et stort skvæt limesaft, soja, sukker*, limeskal, 1/2 koriander, en smule olivenolie* og et nip peber* i en stor skål. Tilsæt kålblanding og agurk. Vend sammen.

Glaser kødboller
5

Vend kødboller med hoisinsauce i en skål.

Server
6

Anret kålsalat i dybe tallerkener. Top med kødboller. Drys med chili (stærk!), peanuts, resterende koriander og limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image