Hjemmelavet havregranola | morgenmadsklassiker
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hjemmelavet havregranola | morgenmadsklassiker

Hjemmelavet havregranola | morgenmadsklassiker

375 g/8 portioner | med mandel, sesamfrø og kokos

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Forskellen på müsli og granola er, at müsli typisk er rå, og granola typisk ristes gylden og sprød i ovnen. Det gør vores honningristede version også, og karamelliseres smukt ved hjælp af honningen. Granolaen laves i forvejen, og er perfekt at hive frem til ethvert morgenbord!

Allergener:
Havre
Hvede
Nødder
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
5 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Havregryn

(Indeholder Havre, Hvede Kan indeholde Hvede, Jordnødder, Nødder, Rug, Byg, Sesam, Gluten, Kamut, Spelt)

40 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

40 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

50 g

Honning

30 g

Kokosmel

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

40 g

Tranebær

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olie til granola

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4222 kJ
Kalorier (kcal)1009 kcal
Fedt52.6 g
Mættet fedt14.2 g
Kulhydrat104.5 g
Sukker38.1 g
Protein20.7 g
Salt0.1 g

Fremgangsmåde

Hak mandler
1

Forvarm ovnen til 180°C/160°C (varmluft).

Hak mandler groft.

Bland granola
2

Bland olivenolie, honning og et nip salt i en stor skål.

Tilsæt havregryn, kokosmel, mandler og sesamfrø, og bland sammen.

TIP: Kom honning i en skål med varmt vand i 1 min hvis den er stivnet.

Bag granola
3

Fordel granola i et jævnt lag på en bageplade med bagepapir, og bag i 20-25 min.

Rør i granola hvert 10. min, så den bliver jævnt bagt.

Opbevar
4

Tag granola ud af ovnen, og lad afkøle fuldstændigt.

Bland med tranebær.

Opbevar granola i en lufttæt beholder i op til 2 uger.

TIP: Granolaen bliver lækker og sprød, når den er helt afkølet!