Drøm dig væk til det solrige Middelhav med dette vegetariske måltid spækket med smag. Sød honning og aromatisk oregano tilføjer en ny dimension til halloumi og dens saltholdighed. Sæt de krydrede, ristede grøntsager og nogle perlecouscous på gaflen, og føl, hvordan dråberne af citron balancerer hele retten. Denne middag skuffer ingen!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 g
Oregano, tørret
12.5 g
Honning
½ pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
4 g
Grøntsagsbouillon
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Rødløg
275 g
Blomkål
4 g
Panamad
200 g
Halloumi
170 g
Perlecouscous
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 pose
Bredbladet persille
4 dl
Vand (trin 2)
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær rødløg i både. Skær blomkål i små buketter. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, drys med Panamad. og vend sammen. Bag i ovnen i 18-20 min, eller indtil møre.
Bring vand* [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Sænk til middel varme. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid.
Hak persille fint. Skær halloumi i skiver (ca. 1 cm).
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 2 min på hver side, eller indtil gylden. Tilsæt honning [1/2 pakke, 2P] og et stort nip oregano, og steg i 1 min. Krydr med et nip salt* og peber*.
Vend bagte grøntsager og persille (gem lidt til anretning) i gryden med færdigkogt perlecouscous. Tilsæt en smule olivenolie*, og smag til med salt* og peber*.
Anret perlecouscous og grøntsager på tallerkener. Top med halloumi, fraiche [1/2 pakke, 2P] og resterende persille.