Honning- og oreganostegt halloumi
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honning- og oreganostegt halloumi

Honning- og oreganostegt halloumi

med perlecouscous & krydrede grøntsager

Drøm dig væk til det solrige Middelhav med dette vegetariske måltid spækket med smag. Sød honning og aromatisk oregano tilføjer en ny dimension til halloumi og dens saltholdighed. Sæt de krydrede, ristede grøntsager og nogle perlecouscous på gaflen, og føl, hvordan dråberne af citron balancerer hele retten. Denne middag skuffer ingen!

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 g

Oregano, tørret

12.5 g

Honning

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Rødløg

275 g

Blomkål

4 g

Panamad

200 g

Halloumi

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)797 kcal
Energi (kJ)3333 kJ
Fedt30.28 g
Mættet fedt18.4 g
Kulhydrat81.71 g
Sukker22.9 g
Protein40.01 g
Salt4 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær rødløg i både. Skær blomkål i små buketter. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, drys med Panamad. og vend sammen. Bag i ovnen i 18-20 min, eller indtil møre.

Kog perlecouscous
2

Bring vand* [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Sænk til middel varme. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid.

Hak persille
3

Hak persille fint. Skær halloumi i skiver (ca. 1 cm).

Steg halloumi
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 2 min på hver side, eller indtil gylden. Tilsæt honning [1/2 pakke, 2P] og et stort nip oregano, og steg i 1 min. Krydr med et nip salt* og peber*. 

Tilsæt grøntsager
5

Vend bagte grøntsager og persille (gem lidt til anretning) i gryden med færdigkogt perlecouscous. Tilsæt en smule olivenolie*, og smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret perlecouscous og grøntsager på tallerkener. Top med halloumi, fraiche [1/2 pakke, 2P] og resterende persille.