Honning- og oreganostegt halloumi
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honning- og oreganostegt halloumi

Honning- og oreganostegt halloumi

med perlecouscous og krydrede grøntsager

I aften laver vi halloumi, som får fantastisk smag af at blive stegt sammen med honning og oregano. Et farverigt tilbehør med masser af tekstur er lækker bouillonkogt perlecouscous, som vi blander med peberfrugt, citron og persille, og ovnbagt blomkål og rødløg. Vi topper med en klat kølende fraiche, og så er maden klar!

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 g

Oregano, tørret

12.5 g

Honning

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Peberfrugt

4 g

Panamad

1 stk

Rødløg

275 g

Blomkål

200 g

Halloumi

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 2)

4 dl

Vand (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)817 kcal
Energi (kJ)3419 kJ
Fedt30.78 g
Mættet fedt18.5 g
Kulhydrat83.17 g
Sukker24.4 g
Protein40.25 g
Salt4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær rødløg i både. Skær blomkål i små buketter. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, drys med Panamad, og vend sammen. Bag i ovnen i 18-20 min, eller indtil møre.

Kog perlecouscous
2

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde. Steg hvidløg 1-2 min. Tilsæt vand* [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon, og bring i kog. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid.

Forbered råvarer
3

Hak persille fint. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær halloumi i 1 cm skiver. Riv citronskal, og skær citron i både. Bland fraiche [1/2 pakke, 2P] og et skvæt citronsaft i en mellemstor skål. Smag til med salt* og peber*.

Steg halloumi
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 2 min på hver side, eller indtil gylden. Tilsæt honning [1/2 pakke, 2P] og et stort nip oregano, og steg i 1 min. Krydr med et nip salt* og peber*.

Bland grøntsager og couscous
5

Vend bagte grøntsager med perlecouscous, peberfrugt, citronskal og persille (gem lidt til anretning) i en skål. Tilsæt en smule olivenolie*, og smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret perlecouscous og grøntsager i dybe tallerkener. Top med halloumi. Dryp med fraiche. Drys med resterende persille.