I aften laver vi halloumi, som får fantastisk smag af at blive stegt sammen med honning og oregano. Et farverigt tilbehør med masser af tekstur er lækker bouillonkogt perlecouscous, som vi blander med peberfrugt, citron og persille, og ovnbagt blomkål og rødløg. Vi topper med en klat kølende fraiche, og så er maden klar!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 g
Oregano, tørret
12.5 g
Honning
½ pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
4 g
Grøntsagsbouillon
1 stk
Peberfrugt
4 g
Panamad
1 stk
Rødløg
275 g
Blomkål
200 g
Halloumi
170 g
Perlecouscous
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Citron, økologisk
efter behov
Smør (trin 2)
4 dl
Vand (trin 2)
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær rødløg i både. Skær blomkål i små buketter. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, drys med Panamad, og vend sammen. Bag i ovnen i 18-20 min, eller indtil møre.
Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde. Steg hvidløg 1-2 min. Tilsæt vand* [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon, og bring i kog. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid.
Hak persille fint. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær halloumi i 1 cm skiver. Riv citronskal, og skær citron i både. Bland fraiche [1/2 pakke, 2P] og et skvæt citronsaft i en mellemstor skål. Smag til med salt* og peber*.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 2 min på hver side, eller indtil gylden. Tilsæt honning [1/2 pakke, 2P] og et stort nip oregano, og steg i 1 min. Krydr med et nip salt* og peber*.
Vend bagte grøntsager med perlecouscous, peberfrugt, citronskal og persille (gem lidt til anretning) i en skål. Tilsæt en smule olivenolie*, og smag til med salt* og peber*.
Anret perlecouscous og grøntsager i dybe tallerkener. Top med halloumi. Dryp med fraiche. Drys med resterende persille.