Denne opskrift passer udmærket til en festlig weekendaften. Vi topper laks med honning-sennepsdressing og smør, og bager den til perfektion. Vi serverer vores laks med en cremet kartoffelsalat med dild, mayonnaise og fraiche, bagt rødbede toppet med gedeost og ristede hasselnødder og en frisk salat med radiser, citron, persille og agurk.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Citron
20 g
Hasselnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Agurk
500 g
Kartofler
1 pose
Dild
2 stk
Rødbede
75 g
Radiser
60 g
Blandet salat
40 g
Honning-sennepsdressing
(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)
50 g
Gedeost
(Indeholder Mælk)
1 pakke
Laksefilet
(Indeholder Fisk)
1 pose
Bredbladet persille
¼ tsk
Salt til grøntsager
2 spsk
Smør til glace
½ tsk
Salt til fisk
¼ tsk
Salt til dressing
1 spsk
Olie til dressing
¼ tsk
Sukker til dressing
¼ tsk
Salt til salat