Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. Vi steger schnitzel gylden, og lader den derefter simre i en førførende glace med abrikoschutney, honning og sennep. Vi laver også kartoffelmos med hvidløg og en spændende salat med pære, rucola, valnødder og citron.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svineschnitzel
12.5 g
Honning
25 g
Abrikoschutney
(Indeholder Sennep)
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
15 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
500 g
Bagekartoffel
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Pære
20 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
40 g
Rucola
½ stk
Citron
3 spsk
Mælk (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skræl kartoffel, og skær i 2 cm tern. Skræl hvidløg.
Kog kartofler og hvidløg i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk [3 spsk | 6 spsk], salt [½ tsk | 1 tsk] og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.
TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.
Imens, bland abrikoschutney [1/2 pakke, 2P], honning [1/2 pakke, 2P], sennep, hvidvinseddike, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.
Skær pære i tynde, halve skiver.
Skyl rucola.
Hak valnødder groft.
Halver citron [1/2 stk, 2P].
Bland pære, rucola, valnødder, citronsaft [1 spsk | 2 spsk], olivenolie [1 spsk | 2 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en mellemstor skål.
TIP: Tilsæt citronsaft og olivenolie lige inden servering.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på høj varme.
Steg svinekød med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 1-2 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Tilsæt glace, og lad simre under omrøring i 1-2 min, eller indtil tyknet.
Tag panden af komfuret.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Anret hvidløgsmos, svinekød, salat og sauce på tallerkener.