Forkæl dine smagsreceptorer med vores skinnende honning- og sojamarineret kylling, som sammen med den knasende peanutsalat giver et varigt indtryk i både store og små munde. Dyp sprøde sesamfritter i en cremet aioli, og oplev en velplanlagt tumult af smage og aromaer, når de møder sprøde skalotteløg og koriander i ganen.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
300 g
Kyllingebryststrimler
500 g
Kartofler
1 stk
Hvidløgsfed
25 g
Honning
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Byg, Kamut, Nødder, Havre, Jordnødder, Rug, Spelt, Hvede)
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
75 g
Rødkål, skåret
1 stk
Agurk
½ stk
Rød chili
20 g
Asiatisk dressing
(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
¼ tsk
Sukker (trin 5)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) til fritter. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min.
Pres eller hak hvidløg fint. Bland hvidløg, sojasauce, honning, sesamfrø og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en skål. Vend kylling i skålen.
Skær agurk i 1/2 cm tykke, halve skiver. Hak peanuts groft. Flæk chili [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og snit fint.
Opvarm en stegepande på middelhøj varme, når fritterne har 5 min tilbage. Tilsæt kylling og marinade, og steg i 4-5 min. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Bland agurk, peanuts, rødkål, asiatisk dressing, olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] og et nip sukker* i en stor skål, og krydr med et nip salt* og peber*.
Anret kylling og fritter på tallerkener. Top med overskydende marinade fra panden. Top salat med chili. Server med peanutsalat og aioli.