Latterlig nem og god opskrift - yderligere bevis for, at virkelig god mad ikke behøver at være vanskelig at tilberede. Kombiner kartofler, med aromatisk og sommerlig dild, smør og citronskal, sammen med syndigt god honning og sennepsglaseret kød, og nyd enhver bid. Æble- og kålsalaten er et syrligt og friskt tilbehør til måltidet, og alt i alt er det en velafbalanceret og velsmagende middag, der tilfredsstiller maven, og er en fryd for smagsløgene.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Honning
1 pose
Dild
75 g
Kålblanding, skåret
500 g
Kartofler
12.5 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
300 g
Svinekamfilet
1 stk
Æble
1 stk
Citron
1.33 spsk
Smør
Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær kartofler i kvarte. Hak dild groft. Riv citronskal. Skær citron i både. Skær æble i tynde, halve skiver.
Kog kartofler i 10-12 min, eller indtil møre. Bland honning, sennep [1/2 pakke, 2 pers.] og et skvæt vand* i en lille skål.
Skær svinekamfilet til koteletter (1 pr. person). Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koteletter i 3-4 min. Stil til side på en tallerken. Bland æble, kålblanding, et skvæt citronsaft og olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.
Hæld vand* fra kartofler. Tilsæt en klat smør*, citronskal og dild (gem lidt til anretning). Smag til med salt* og peber*. Vend sammen.
Varm marinade op i panden (på eftervarme). Vend koteletter i marinade.
Anret koteletter, kartofler og æbleslaw på tallerkener. Top med resterende dild og citronbåde.