Honningstegt svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honningstegt svinekød

Honningstegt svinekød

med æbleslaw & kartofler

Latterlig nem og god opskrift - yderligere bevis for, at virkelig god mad ikke behøver at være vanskelig at tilberede. Kombiner kartofler, med aromatisk og sommerlig dild, smør og citronskal, sammen med syndigt god honning og sennepsglaseret kød, og nyd enhver bid. Æble- og kålsalaten er et syrligt og friskt tilbehør til måltidet, og alt i alt er det en velafbalanceret og velsmagende middag, der tilfredsstiller maven, og er en fryd for smagsløgene.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Honning

1 pose

Dild

75 g

Kålblanding, skåret

500 g

Kartofler

12.5 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

300 g

Svinekamfilet

1 stk

Æble

1 stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.33 spsk

Smør

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)393 kcal
Energi (kJ)1646 kJ
Fedt27.49 g
Mættet fedt12.3 g
Kulhydrat10.77 g
Sukker9.9 g
Protein30.52 g
Salt1.2 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær kartofler i kvarte. Hak dild groft. Riv citronskal. Skær citron i både. Skær æble i tynde, halve skiver.

Bland marinade
2

Kog kartofler i 10-12 min, eller indtil møre. Bland honning, sennep [1/2 pakke, 2 pers.] og et skvæt vand* i en lille skål.

Steg koteletter
3

Skær svinekamfilet til koteletter (1 pr. person). Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koteletter i 3-4 min. Stil til side på en tallerken. Bland æble, kålblanding, et skvæt citronsaft og olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Krydr kartofler
4

Hæld vand* fra kartofler. Tilsæt en klat smør*, citronskal og dild (gem lidt til anretning). Smag til med salt* og peber*. Vend sammen.

Mariner koteletter
5

Varm marinade op i panden (på eftervarme). Vend koteletter i marinade.

Server
6

Anret koteletter, kartofler og æbleslaw på tallerkener. Top med resterende dild og citronbåde.