topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig bacon-arrabiata

Hurtig bacon-arrabiata

med stegte cherrytomater og frisk basilikum

Skøn hyggemad, som vil elskes af hele familien. I aften laver vi pasta med bacon-arrabiata. Vi tilbereder en fyldig sauce med bacon, skalotteløg, peberfrugt, cherrytomater, hvidløg og chili. Samtidig koger vi spaghetti, som derefter blandes med saucen. Vi topper med ost, basilikum og chili, og så er maden klar!

Tags:
Hurtig
Stærk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 dåse

Tomatpuré

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

140 g

Bacon, tern

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Hvidløgsfed

1 g

Chiliflager

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 stk

Peberfrugt

4 g

Hvide Løjer & Urter

125 g

Cherrytomater

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)652 kcal
Energi (kJ)2730 kJ
Fedt22 g
Mættet fedt9.3 g
Kulhydrat81 g
Sukker17.9 g
Protein29.1 g
Salt2.6 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra.

Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden. 

Forbered grøntsager
2

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Hak basilikum fint.

Skær skalotteløg i tynde skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg bacon og grøntsager
3

Opvarm en stor, tør stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon, skalotteløg, cherrytomater og peberfrugt i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt hvidløg, Hvide Løjer & Urter og chiliflager, og steg videre i 1-2 min.

Lav sauce
4

Tilsæt balsamico, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], tomatpuré og pastavand [1 dl | 2 dl] til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta, halvdelen af finrevet ost og halvdelen af basilikum, og rør godt rundt.

Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Drys med resterende basilikum og finrevet ost.