Skøn hyggemad, som vil elskes af hele familien. I aften laver vi pasta med bacon-arrabiata. Vi tilbereder en fyldig sauce med bacon, skalotteløg, peberfrugt, cherrytomater, hvidløg og chili. Samtidig koger vi spaghetti, som derefter blandes med saucen. Vi topper med ost, basilikum og chili, og så er maden klar!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 dåse
Tomatpuré
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
140 g
Bacon, tern
1 stk
Skalotteløg
1 stk
Hvidløgsfed
1 g
Chiliflager
1 pose
Basilikum
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 stk
Peberfrugt
4 g
Hvide Løjer & Urter
125 g
Cherrytomater
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
½ tsk
Sukker (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra.
Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden.
Skær peberfrugt i 2 cm tern.
Hak basilikum fint.
Skær skalotteløg i tynde skiver.
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm en stor, tør stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon, skalotteløg, cherrytomater og peberfrugt i 3-4 min, eller indtil bløde.
Tilsæt hvidløg, Hvide Løjer & Urter og chiliflager, og steg videre i 1-2 min.
Tilsæt balsamico, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], tomatpuré og pastavand [1 dl | 2 dl] til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.
Tilsæt pasta, halvdelen af finrevet ost og halvdelen af basilikum, og rør godt rundt.
Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Drys med resterende basilikum og finrevet ost.