Gem denne ret til en dag, hvor I virkelig er sultne, for her byder vi på et yderst solidt måltid, som hurtigt vil tilfredsstille jeres sult. Vi frister nemlig med en vidunderlig chorizo-rigatoni! Vi steger chorizo og cherrytomater og blander med calabresepesto, fløde, revet ost og pasta. Vi topper med valnødder og rucola, og så er maden klar!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Pasta
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)
60 g
Calabresepesto
200 g
Chorizo-pølse
(Indeholder Mælk)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
20 g
Rucola
10 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
1 stk
Hvidløgsfed
125 g
Cherrytomater
½ pose
Basilikum
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [1,5 dl | 3 dl], og hæld resten fra. Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, skær chorizo i 1 cm skiver.
Hak basilikum [1/2 pose, 2P] fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Hak valnødder [1/2 pakke, 2P] groft.
Skyl rucola [1/2 pose, 2P].
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg chorizo i 1-2 min.
Tilsæt hvidløg og cherrytomater, og steg videre i 1-2 min.
Sænk til middel varme.
Tilsæt calabresepesto og madlavningsfløde, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.
Tilsæt pasta, pastavand, finrevet ost og basilikum, og vend sammen.
Smag til med salt og peber.
Anret chorizo-rigatoni i dybe tallerkener.
Drys med valnødder.
Top med rucola.