Hurtig chorizo-rigatoni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig chorizo-rigatoni

Hurtig chorizo-rigatoni

med calabresepesto og hakkede valnødder

Gem denne ret til en dag, hvor I virkelig er sultne, for her byder vi på et yderst solidt måltid, som hurtigt vil tilfredsstille jeres sult. Vi frister nemlig med en vidunderlig chorizo-​​​​rigatoni! Vi steger chorizo ​​og cherrytomater og blander med calabresepesto, fløde, revet ost og pasta. Vi topper med valnødder og rucola, og så er maden klar!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Æg
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Pasta

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)

60 g

Calabresepesto

200 g

Chorizo-pølse

(Indeholder Mælk)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

20 g

Rucola

10 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

1 stk

Hvidløgsfed

125 g

Cherrytomater

½ pose

Basilikum

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3309 kJ
Kalorier (kcal)791 kcal
Fedt41.3 g
Mættet fedt18.3 g
Kulhydrat78.7 g
Sukker10.9 g
Protein31.1 g
Salt2 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en smule pastavand [1,5 dl | 3 dl], og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered råvarer
2

Imens, skær chorizo i 1 cm skiver.

Hak basilikum [1/2 pose, 2P] fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak valnødder [1/2 pakke, 2P] groft.

Skyl rucola [1/2 pose, 2P].

Steg chorizo
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg chorizo i 1-2 min.

Tilsæt hvidløg og cherrytomater, og steg videre i 1-2 min.

Lav sauce
4

Sænk til middel varme.

Tilsæt calabresepesto og madlavningsfløde, og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta, pastavand, finrevet ost og basilikum, og vend sammen.

Smag til med salt og peber.

Server
6

Anret chorizo-rigatoni i dybe tallerkener.

Drys med valnødder.

Top med rucola.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image