Mangler du tid, men har du lyst til en lækker middag? Vores enkle citronpeberkylling med kogte estragonkartofler, salat og sennepssauce er klar på ingen tid. Tag en pause fra hverdagens stress og nyd friske råvarer og en afbalanceret smagsoplevelse.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
280 g
Kyllingebryst
1 stk
Små kartofler, forkogte
1 pose
Estragon
40 g
Rucola
1 stk
Pære
2 g
Citronpeber
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
12 g
Grov sennep
(Indeholder Sennep)
¼ tsk
Salt til kød
½ spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
1 spsk
Smør til kartofler
¼ tsk
Salt til kartofler
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog kartofler under låg i 3-5 min, eller indtil gennemvarme, og hæld vand fra. Dæk til med låg, og stil til side.
Imens, skyl rucola.
Skær pære i tynde, halve skiver.
Hak estragon fint.
Bland fraiche, sennep og et nip salt og peber i en lille skål.
Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med salt og citronpeber i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Bland rucola, pære, olivenolie og salt i en stor skål lige inden servering.
Vend kartofler med estragon, smør og salt i gryden.
Anret kylling, kartofler og salat på tallerkener.
Server med en klat sennepsfraiche.