Hurtig citronpeberkylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig citronpeberkylling

Hurtig citronpeberkylling

med cremet sennepssauce og pæresalat

Mangler du tid, men har du lyst til en lækker middag? Vores enkle citronpeberkylling med kogte estragonkartofler, salat og sennepssauce er klar på ingen tid. Tag en pause fra hverdagens stress og nyd friske råvarer og en afbalanceret smagsoplevelse.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Under 650 kcal
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryst

1 stk

Små kartofler, forkogte

1 pose

Estragon

40 g

Rucola

1 stk

Pære

2 g

Citronpeber

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

12 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Smør til kartofler

¼ tsk

Salt til kartofler

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2328 kJ
Kalorier (kcal)556 kcal
Fedt16.9 g
Mættet fedt7.9 g
Kulhydrat55.1 g
Sukker8.8 g
Protein40.6 g
Salt2.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler under låg i 3-5 min, eller indtil gennemvarme, og hæld vand fra. Dæk til med låg, og stil til side.

Imens, skyl rucola.

Skær pære i tynde, halve skiver.

Hak estragon fint.

Bland fraiche, sennep og et nip salt og peber i en lille skål.

Steg kylling
2

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med salt og citronpeber i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav salat
3

Bland rucola, pære, olivenolie og salt i en stor skål lige inden servering.

Vend kartofler med estragon, smør og salt i gryden.

Server
4

Anret kylling, kartofler og salat på tallerkener.

Server med en klat sennepsfraiche.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image