Hurtig svine- og kalvekøds-arrabiata
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig svine- og kalvekøds-arrabiata

Hurtig svine- og kalvekøds-arrabiata

med stegte cherrytomater og frisk basilikum

Skøn spicy hyggemad som vil blive elsket af hele familien! I aften laver vi nemlig pasta arrabiata-style. Arrabiata betyder "vred" på italiensk, og understreger, at meningen med retten er at den skal være stærk. Vi tilbereder en fyldig sauce med hakket svine- og kalvekød, skalotteløg, peberfrugt, cherrytomater, hvidløg og chili. Samtidig koger vi spaghetti, som vi blander med saucen. Vi topper med ost og basilikum, og så er maden klar!

Tags:
Hurtig
Stærk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 dåse

Tomatpuré

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Hvidløgsfed

1 g

Chiliflager

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 stk

Peberfrugt

4 g

Hvide Løjer & Urter

125 g

Cherrytomater

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

250 g

Hakket svine-/kalvekød

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker (trin 4)

½ tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2967 kJ
Kalorier (kcal)709 kcal
Fedt21.6 g
Mættet fedt47.8 g
Kulhydrat83.6 g
Sukker16.4 g
Protein45.4 g
Salt18.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid. 

Forbered grøntsager
2

Imens, skær peberfrugt i 2 cm tern. 

Skær skalotteløg i tynde skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg kød og grøntsager
3

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød, skalotteløg, cherrytomater, peberfrugt og salt [1/2 tsk | 1 tsk] i 4-5 min, eller indtil brunet. Tilsæt hvidløg, Hvide Løjer & Urter og chiliflager, og steg videre i 1-2 min.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt. 

Lav sauce
4

Tilsæt balsamico, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], tomatpuré og pastavand [1,5 dl | 3 dl], og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Tilsæt pasta og ost
5

Tilsæt pasta og halvdelen af finrevet ost, og rør godt rundt.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med basilikum og resterende finrevet ost.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image