Hurtig vegetarisk tikka masala
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig vegetarisk tikka masala

Hurtig vegetarisk tikka masala

med jasminris og peanut-crunch

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Tikka betyder små stykker og masala betyder krydderiblanding, og det beskriver denne ret godt. Vi steger blomkålsbuketter og kartoffeltern og lader dem simre i en fantastisk sauce med Tikka Masala, tomatpuré, kokosmælk og indiske krydderier. Vi serverer vores tikka masala med luftige ris, peanut crunch med koriander og chili og kølende yoghurt.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Vegetarisk
Hvedefri
Allergener:
Selleri
Mælk
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Kartoffeltern, forkogte

1 stk

Blomkålsbuketter

30 g

Tikka masala

½ dåse

Tomatpuré

100 ml

Kokosmælk

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

4 g

Mild Mahal

1 g

Chiliflager

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

40 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

1 pose

Koriander

½ stk

Lime

150 g

Jasminris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

1 dl

Vand (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3115 kJ
Kalorier (kcal)745 kcal
Fedt33.3 g
Mættet fedt11.7 g
Kulhydrat315.5 g
Sukker43.1 g
Protein51 g
Salt6.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen. 

Lav tikka masala
2

Imens, opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg blomkål, Mild Mahal, Tikka Masala og tomatpuré [1/2 dåse, 2P] i 1-2 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt grøntsagsbouillon, kokosmælk [1/2 pakke, 2P], kartofler [1/2 pakke, 2P], vand [1 dl | 2 dl] og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og rør rundt.

Sænk til middel varme, og lad simre i 3-4 min, eller indtil saucen er tyknet og blomkålen er mør.

Lav peanut-crunch
3

Imens, hak koriander og peanuts groft.

Halver lime [½ stk, 2P].

Bland koriander, peanuts, chiliflager, et skvæt limesaft, et nip salt og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
4

Anret ris og tikka masala i dybe tallerkener.

Top med peanut-crunch og yoghurt.