Hvidløgsmarineret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hvidløgsmarineret kylling

Hvidløgsmarineret kylling

med bagte kartofler og bearnaisesauce

Prøv kylling på en ny måde ved at marinere den i vores lækre krydderiblanding Hvide Løjer & Urter. Kyllingen får selskab i ovnen af ​​kartofler, der bages til perfektion! Vi serverer herlighederne med en frisk salat med agurk, tomat, salatmix med honning- og sennepsdressing og en cremet bearnaisesauce.

Tags:
Under 650 kcal
Børnevenlig
Allergener:
Sennep
Sulfitter
Æg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid29 minutter
19 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

280 g

Kyllingebryst

500 g

Kartofler

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

60 g

Blandet salat

100 g

Bearnaisesauce

(Indeholder Mælk)

½ g

Oregano, tørret

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)478 kcal
Energi (kJ)2002 kJ
Fedt10.86 g
Mættet fedt4.7 g
Kulhydrat54.45 g
Sukker9.9 g
Protein41.43 g
Salt1.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tænd ovnen på to 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med oregano [1/2 pakke, 2P] og et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25 min, eller indtil gyldne.

Mariner kylling
2

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt. Bland en smule olivenolie*, Hvide Løjer & Urter, og et nip salt* og peber* i en skål. Vend kylling i skålen.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil brunet (sørg for at få al marinade med). Overfør kylling til en anden bageplade med bagepapir. Bag i ovnen, når kartoflerne har 7-8 min tilbage. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
4

Skær agurk og tomat i 2 cm tern. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Bland salat
5

Bland agurk, tomat, salat og honning- sennepsdressing i en stor skål. TIP: Server dressingen ved siden af, hvis børnene vil have grøntsagerne delt op.

Server
6

Anret kartofler, kylling og salat på tallerkener. Server med bearnaisesauce. TIP: Opvarm bearnaisesaucen, hvis du foretrækker den varm.