Hvidløgsmarineret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hvidløgsmarineret kylling

Hvidløgsmarineret kylling

med bagte kartofler og bearnaisesauce

Prøv kylling på en ny måde ved at marinere den i vores lækre krydderiblanding Hvide Løjer & Urter. Kyllingen får selskab i ovnen af ​​kartofler, der bages til perfektion! Vi serverer herlighederne med en frisk salat med agurk, tomat, salatmix med honning- og sennepsdressing og en cremet bearnaisesauce.

Tags:
Under 650 kcal
Børnevenlig
Hvedefri
Proteinrig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

280 g

Kyllingebryst

500 g

Kartofler

150 g

Grønne bønner

100 g

Bearnaisesauce

(Indeholder Mælk)

½ g

Oregano, tørret

1 stk

Citron

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1956 kJ
Kalorier (kcal)468 kcal
Fedt8.9 g
Mættet fedt4.6 g
Kulhydrat54.9 g
Sukker8.5 g
Protein41 g
Salt1.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Tænd ovnen på to 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med oregano [1/2 pakke, 2P] og et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 25 min, eller indtil gyldne.

Mariner kylling
2

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt. Bland en smule olivenolie*, Hvide Løjer & Urter, og et nip salt* og peber* i en skål. Vend kylling i skålen.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil brunet (sørg for at få al marinade med). Overfør kylling til en anden bageplade med bagepapir. Bag i ovnen, når kartoflerne har 7-8 min tilbage. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
4

Skær agurk og tomat i 2 cm tern. Skyl salat under koldt vand* i et dørslag.

Bland salat
5

Bland agurk, tomat, salat og honning- sennepsdressing i en stor skål. TIP: Server dressingen ved siden af, hvis børnene vil have grøntsagerne delt op.

Server
6

Anret kartofler, kylling og salat på tallerkener. Server med bearnaisesauce. TIP: Opvarm bearnaisesaucen, hvis du foretrækker den varm.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image