Prøv kylling på en ny måde ved at marinere den i vores lækre krydderiblanding Hvide Løjer & Urter. Kyllingen får selskab i ovnen af kartofler, der bages til perfektion! Vi serverer herlighederne med en frisk salat med agurk, tomat, salatmix med honning- og sennepsdressing og en cremet bearnaisesauce.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 stk
Citron
½ g
Oregano, tørret
80 g
Bearnaisesauce
(Indeholder Mælk)
500 g
Kartofler
280 g
Kyllingebryst
150 g
Grønne bønner
½ tsk
Salt til kartofler
1 spsk
Olie til marinade
¼ tsk
Salt til marinade
2 spsk
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med oregano og et nip salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, bland olivenolie, Hvide Løjer & Urter, kylling, salt og et nip peber i en skål.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil brunet, og overfør til en anden bageplade med bagepapir.
Bag i ovnen i 10-11 min, eller indtil gennemtilberedt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, skær ender af grønne bønner.
Skær citron i både.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg grønne bønner i 3-4 min, eller indtil møre.
Overfør til en skål, og vend med et skvæt citronsaft og et nip salt og peber.
Opvarm samme stegepande (tør af først) på middel varme.
Tilsæt bearnaisesauce og vand, og varm op i 1-2 min.
Krydr med salt og et nip peber.
Anret kartofler, kylling og grønne bønner på tallerkener.
Server med bearnaisesauce.