Hvidløgsmarineret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hvidløgsmarineret kylling

Hvidløgsmarineret kylling

med bagte kartofler og bearnaisesauce

Prøv kylling på en ny måde ved at marinere den i vores lækre krydderiblanding Hvide Løjer & Urter. Kyllingen får selskab i ovnen af ​​kartofler, der bages til perfektion! Vi serverer herlighederne med en frisk salat med agurk, tomat, salatmix med honning- og sennepsdressing og en cremet bearnaisesauce.

Tags:
Børnevenlig
Hvedefri
<650 kcal 2P-baseret
Proteinrig
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Citron

½ g

Oregano, tørret

80 g

Bearnaisesauce

(Indeholder Mælk)

500 g

Kartofler

280 g

Kyllingebryst

150 g

Grønne bønner

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Olie til marinade

¼ tsk

Salt til marinade

2 spsk

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2508 kJ
Kalorier (kcal)599 kcal
Fedt24.4 g
Mættet fedt5.8 g
Kulhydrat54.5 g
Sukker6.6 g
Protein41.1 g
Salt3.4 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med oregano og et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Mariner kylling
2

Imens, bland olivenolie, Hvide Løjer & Urter, kylling, salt og et nip peber i en skål.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil brunet, og overfør til en anden bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen i 10-11 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Damp bønner
4

Imens, skær ender af grønne bønner.

Skær citron i både.

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg grønne bønner i 3-4 min, eller indtil møre.

Overfør til en skål, og vend med et skvæt citronsaft og et nip salt og peber.

Varm bearnaisesauce
5

Opvarm samme stegepande (tør af først) på middel varme.

Tilsæt bearnaisesauce og vand, og varm op i 1-2 min.

Krydr med salt og et nip peber.

Server
6

Anret kartofler, kylling og grønne bønner på tallerkener.

Server med bearnaisesauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image