Indisk veggiestrimler-bowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk veggiestrimler-bowl

Indisk veggiestrimler-bowl

med granatæblesalat og basmatiris

I aften frister vi med en fantastisk alt-i-en-ret med masser af smage og farver. Vi bygger vores indisk-inspirerede bowl med luftige basmatiris, glaseret kebab med abrikoschutney, sojasauce og indiske krydderier, granatæblesalat med spinat, agurk, mynte og koriander og kølende yoghurt.

Allergener:
Mælk
Sennep
Hvede
Soja
Gluten
Havre

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Agurk

30 g

Spinat

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Basmatiris

1 stk

Granatæble

4 g

Mild Mahal

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Smør til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2892 kJ
Kalorier (kcal)691 kcal
Fedt22.6 g
Mættet fedt54.9 g
Kulhydrat92.3 g
Sukker28.5 g
Protein27 g
Salt5.3 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak mynte og koriander fint.

Hak agurk groft.

Skyl spinat, og hak groft.

Forbered granatæble
3

Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn frøene med fingrene. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl frø under koldt vand i en si.

TIP: Ved at fjerne frøene i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.

Lav salat
4

Bland granatæble, spinat, agurk, mynte, koriander og salt i en stor skål.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Steg kebab
5

Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kebab i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt Mild Mahal, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Sænk til middel varme.

Tilsæt abrikoschutney og sojasauce, og lad simre under omrøring i 1 min, eller indtil karamelliseret.

Server
6

Anret ris og salat i dybe tallerkener.

Top med kebab og yoghurt.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image