Indisk abrikosglaseret tofu
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk abrikosglaseret tofu

Indisk abrikosglaseret tofu

med kachumbersalat og kokosris

Kachumbersalat er en indisk salat med tomat og agurk. Vores variant indeholder også granatæble, mynte og lime. Vi serverer den med abrikosglaseret tofu stegt med indiske krydderier, velduftende kokosris, og kølende yoghurt.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Soja
Mælk
Sennep
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Granatæble

1 stk

Lime

180 g

Tofu

(Indeholder Soja)

150 g

Jasminris

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

15 g

Kokosmel

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

1 pose

Mynte

4 g

Mild Mahal

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør til ris

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Mel til panering

1 spsk

Smør til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2963 kJ
Kalorier (kcal)708 kcal
Fedt24.7 g
Mættet fedt12.8 g
Kulhydrat94.7 g
Sukker21.4 g
Protein25.2 g
Salt4.5 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Smelt smør i en mellemstor gryde på middel varme.

Svits kokosmel i 30 sek, eller indtil gylden.

Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered frugt og grønt
2

Imens, hak agurk og tomat groft.

Hak mynte fint.

Halver lime.

Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn frøene med fingrene. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl frø under koldt vand i en si.

TIP: Ved at fjerne frøene i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.

Lav kachumbersalat
3

Bland granatæble, agurk, tomat, mynte, salt og et skvæt limesaft i en stor skål.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Paner tofu
4

Skær tofu i 2 cm tern, og krydr med salt.

Bland hvedemel, salt og Mild Mahal i en dyb tallerken.

Vend tofu i skålen.

Steg tofu
5

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg tofu i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken.

Smelt smør i samme stegepande (tør af først) på middel varme.

Tilsæt sojasauce og aprikoschutney, rør rundt, og tag panden af varmen.

Vend tofu i stegepanden lige inden servering.

Server
6

Anret kokosris og kachumbersalat på tallerkener.

Top med tofu og yoghurt.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image