Indisk cannellinibønnekarry
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk cannellinibønnekarry

Indisk cannellinibønnekarry

med sprød agurkesalat og kølende yoghurt

I aften byder vi på en rød bønnekarry med cannellinibønner, kokosmælk, hvidløg, ingefær, chili og vores egen krydderiblanding, som vi kalder Saha-ras. Velsmagende tilbehør er luftige ris, en sprød agurkesalat med tomat og cashewnødder og kølende yoghurt.

Tags:
Hvedefri
Vegetarisk
Allergener:
Selleri
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Ingefær

2 stk

Hvidløgsfed

200 ml

Kokosmælk

4 g

Saha-Ras

1 dåse

Tomatpuré

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

2 stk

Tomat

1 stk

Agurk

½ stk

Rød chili

1 pose

Koriander

20 g

Cashewnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Jordnødder, Sesam)

150 g

Basmatiris

1 pakke

Cannellinibønner

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 4)

1.5 dl

Vand (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3527 kJ
Kalorier (kcal)843 kcal
Fedt32.7 g
Mættet fedt20.3 g
Kulhydrat104.5 g
Sukker14.9 g
Protein24.9 g
Salt5.9 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Forbered råvarer
2

Imens, skyl kidneybønner under koldt vand i en si.

Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og hak fint.

Riv hvidløg og ingefær (uskrællet) fint.

Svits krydderier
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Svits hvidløg, ingefær [2 tsk | 4 tsk], chili, tomatpuré og Saha-Ras i 1-2 min, eller indtil velduftende.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Lav karry
4

Tilsæt kidneybønner, grøntsagsbouillon, kokosmælk, vand [1,5 dl | 3 dl], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og lad simre på middel varme i 15 min, eller indtil tyknet. 

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis karryen virker tyk.

Bland agurkesalat
5

Imens, hak koriander fint.

Skær agurk og tomat i 2 cm tern.

Hak cashewnødder groft.

Bland agurk, tomat, cashewnødder, koriander, olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt og peber i en skål.

Server
6

Anret ris og kidneybønnekarry i dybe tallerkener.

Top med yoghurt og et nip peber.

Server med agurkesalat.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image