I aften går den kulinariske rejse til Indien. Aftenens opskrift byder på fantastisk god sesampaneret pangasius med 'bombay-kartofler'. Vi panerer fisken i panko, karry og sesamfrø, og steger den derefter til perfektion. Samtidig bager vi kartofler, løg og tomater med fantastiske krydderier. Skønt tilbehør er kølende abrikosyoghurt og frisk chili og koriander.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Curry-On
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
500 g
Kartofler
1 stk
Tomat
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Rød chili
1 stk
Rødløg
75 ml
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
25 g
Abrikoschutney
(Indeholder Sennep)
1 pose
Koriander
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
240 g
Hajmalle fiskefilet
(Indeholder Fisk)
1 spsk
Vand* (trin 2)
2 spsk
Hvedemel (trin 4)
1 stk
Æg (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i både.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Ginger Ninja, salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, bland yoghurt, abrikoschutney [1/2 pakke, 2P], vand [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt i en lille skål.
Skær rødløg i 2 cm både.
Hak tomat groft.
Pluk koriander.
Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.
Fordel rødløg og tomat på bagepladen i ovnen, når kartoflerne har 10 min tilbage.
Vend sammen, og bag videre i 10 min.
Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken.
Bland panko, sesamfrø og Curry-On i en tredje dyb tallerken.
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.
Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan de erstattes med 2 spsk mælk.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Anret fisk, grøntsager og kartofler på tallerkener.
Top grøntsager og kartofler med chili, koriander og en smule abrikosyoghurt.
Server med resterende abrikosyoghurt.
TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.