Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Kachumber, eller cachumber, er en indisk salat. Vores variant indeholder frisk tomat, agurk, koriander, mynte og syltet rødløg. Aftenens fisk er ørred, som vi bager sprød i ovnen. Vi når også at koge luftige ris og lave en frisk hvidløgsyoghurt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Ørred
(Indeholder Fisk)
30 g
Tikka masala
2 stk
Tomat
1 stk
Agurk
150 g
Langkornede hvide ris
½ stk
Rødløg
½ stk
Lime
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 pose
Mynte & koriander
½ stk
Hvidløgsfed
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
½ tsk
Sukker (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 5)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Bring vand [3 dl | 5,5 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.
Placer på en bageplade med bagepapir med skindsiden nedad. Smør med tikka masala, og bag i ovnen i 9-10 min, eller indtil gennemtilberedt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mat i midten.
Imens, skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver.
Halver lime [½ stk, 2P].
Bland limesaft [1 spsk | 2 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og salt [1/2 tsk | 1 tsk] i en lille skål.
Vend rødløg i skålen, og stil til side.
Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.
Bland yoghurt, hvidløg og et nip salt i en lille skål.
Hak tomat og agurk groft.
Hak koriander og mynte groft.
Vend agurk, koriander, mynte og tomat i skålen med rødløg lige inden servering. Tilsæt salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk], og vend sammen.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med fisk og salat.
Server med hvidløgsyoghurt.