topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indonesisk sataykylling

Indonesisk sataykylling

med hvidløgskogte ris og asiatisk æbleslaw

I aften går den kulinariske rejse til Indonesien, og vi frister med en fantastisk sataykylling med sojasauce. Fantastisk tilbehør er cremet hvidløgskogte ris med smør, og en frisk og farverig æbleslaw med rødkål, forårsløg og honning-ingefærdressing!

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Proteinrig
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sennep
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryst

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Jasminris

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

25 g

Honning-ingefærdressing

(Indeholder Sennep)

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Æble

1 stk

Forårsløg

50 g

Sataysauce

(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2407 kJ
Kalorier (kcal)575 kcal
Fedt8.6 g
Mættet fedt3.3 g
Kulhydrat80 g
Sukker17.4 g
Protein42.5 g
Salt3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt smør* [½ spsk | 1 spsk] i en mellemstor gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Forbered frugt og grønt
2

Snit forårsløg fint (adskil den grønne del fra den hvide). Skær æble i tynde, halve skiver.

Bland æbleslaw
3

Bland snittet salat, rødkål, det hvide forårsløg, æble og honning-ingefærdressing i en stor skål. Krydr med et nip salt* og peber*.

Steg kylling
4

Skær kylling i 3 cm strimler på et andet skærebræt. Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. Krydr kylling med et nip salt* og peber*, og steg i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Tilsæt sataysauce
5

Tag panden af varmen. Tilsæt sataysauce [½ pakke, 2P], sojasauce [1/2 pakke, 2P] og et skvæt vand*, og vend sammen.

Server
6

Anret hvidløgsris og æbleslaw i dybe tallerkener. Top med sataykylling og sataysauce fra panden. Drys med det grønne forårsløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image