Fyldig mælkechokoladebrownie
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fyldig mælkechokoladebrownie

Fyldig mælkechokoladebrownie

6-8 serveringer | med hvide chokoladeknapper og valnødder

Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Vi laver en fyldig og intens brownie med chokoladeknapper og valnødder – server den som dessert eller til kaffen, og forkæl familie og gæster.

Allergener:
Mælk
Soja
Gluten
Hvede
Æg
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Mælkechokoladeknapper

(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Spelt, Gluten, Havre, Rug, Nødder, Jordnødder, Byg, Hvede)

600 g

Chokoladekagemiks

(Indeholder Gluten, Mælk, Hvede, Æg Kan indeholde Sennep, Soja)

80 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

100 g

Hvide chokoladeknapper

(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Nødder, Gluten, Jordnødder, Rug, Hvede, Havre, Spelt, Byg)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)8031 kJ
Kalorier (kcal)1920 kcal
Fedt105.4 g
Mættet fedt35.3 g
Kulhydrat211.1 g
Sukker52.3 g
Protein30 g
Salt2.3 g

Fremgangsmåde

Smelt chokolade
1

Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).

Kom mælkechokoladeknapperne i en mellemstor skål, og varm i mikroovnen i 20 sek, og rør rundt. Fortsæt indtil chokoladeknapper er smeltede.

TIP: Tag kagemiksen ud af køleskabet 30 min før den skal bruges. - Har du ikke en mikroovn, smelt da chokoladen i vandbad.

Bland kagemiks
2

Bland kagemiks, smeltet chokolade og valnødder i en stor skål.

Bag kage
3

Overfør kagedej til en firkantet bageform med bagepapir. Brug en spatel til at fordele dejen jævnt ud. Drys med hvide chokoladeknapper.

Bag i ovnen i 30-35 min.

TIP: Tjek om kagen er færdig ved at stikke en gaffel ned i kagen. Kagen er færdig, hvis der ikke sidder dej på gaflen, når den trækkes op ad kagen. 

Server
4

Lad kage køle af inden servering.