Middelhavskartofler med græsk ost
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middelhavskartofler med græsk ost

Middelhavskartofler med græsk ost

Delevenlig ret | med citronpeber-aioli

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Få smagen af Kreta hjem i dit køkken med disse gyldne, middelhavskrydrede kartoffelbåde. De bages med græsk ost i ovnen, og serveres med bredbladet persille og en uimodståelig aiolidip med citronpeber.

Allergener:
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

1 pose

Bredbladet persille

4 g

Middelhavsdrøm

80 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 g

Citronpeber

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kartofler

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2381 kJ
Kalorier (kcal)569 kcal
Fedt36.7 g
Mættet fedt10.1 g
Kulhydrat48.3 g
Sukker5.3 g
Protein13.4 g
Salt2.6 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både.

Smuldr græsk salatost.

Hak persille fint.

Bag kartofler
2

Fordel kartofler på en bageplade med bagepapir.

Dryp med en smule olivenolie, krydr med Middelhavsdrøm, salt og et nip peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 20 min, og top så med græsk salatost.

Bag i 15 min mere, eller indtil møre. 

Lav dip
3

Bland aioli og citronpeber i en lille skål.

TIP: Tilsæt lidt citronpeber ad gangen, så du kan justere styrken.

Server
4

Server kartofler på en tallerken, mens de er varme.

Top med persille.

Server med citronpeberaioli.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image