topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italiensk grillostepasta

Italiensk grillostepasta

med stegte cherrytomater og frisk oregano

Vi håber I er sultne, for på under en halv time kommer I at kunne nyde en stor tallerken fyldt med masser af godt. Vi tilbereder en skøn sauce med fløde, cherrytomater, løg, tomatpuré og masser af skønne krydderier. For at gøre det nemt blander vi rigatoni, stegt grillost og den vidunderlige sauce i stegepanden, og så er maden klar.

Tags:
Vegetarisk
Børnevenlig
Hurtig
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ g

Chiliflager

4 g

Hvide Løjer & Urter

½ stk

Rødløg

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

125 g

Cherrytomater

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 pose

Oregano

1 stk

Hvidløgsfed

1 pakke

Pasta

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Sennep)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 dåse

Tomatpuré

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3687 kJ
Kalorier (kcal)881 kcal
Fedt45.7 g
Mættet fedt30.8 g
Kulhydrat78.6 g
Sukker13.6 g
Protein39.5 g
Salt5.2 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg grillost
2

Imens, skær grillost i 2 cm tern.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg grillost i 6-7 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken.

Forbered grøntsager
3

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Halver cherrytomater.

Pres eller hak hvidløg fint.

Pluk oregano.

Lav sauce
4

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middel varme.

Steg rødløg og hvidløg i 2-3 min.

Tilsæt tomatpuré og Hvide Løjer & Urter, og steg videre i 1 min.

Tilsæt madlavningsfløde, cherrytomater, grøntsagsbouillon, halvdelen af oregano, et nip chiliflager og salt, og lad simre 1-2 min.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke kan lide stærk mad.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta og pastavand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Smag til med salt og peber.

Tag panden af varmen, og tilsæt grillost.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Drys med resterende oregano og et nip chiliflager.